محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

آش نخود برای روز‌های سرد و برفی

آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.


مواد لازم برای ۴ نفر

پیاز (نگینی خردشده) : ۲ عدد
گندم (پوست کنده و خیس شده) : یک پیمانه
نخود (خیس شده) : یک پیمانه
ماست : یک پیمانه
آب گوشت : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
پاپریکا : ۲ قاشق سوپ خوری
سبزی آش به دلخواه

طرز تهیه :

داخل تابه‌ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

سپس به آن نمک و فلفل بزنید، پس از این که پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از ۱۲ ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شود) را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود و لعاب بیندازد.

 

بسته به ذائقه‌ می‌توان از سبزی آش نیز در این آش استفاده کرد.

 

آب گوشت را به مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. ۳ دقیقه قبل از سرو، یک پیمانه از آش را بردارید و داخل کاسه‌ای با ماست مخلوط کنید سپس به آش بیفزایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

 

بعد داخل ظرفی بکشید و با پاپریکا که از قبل در یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت داده شده است، تزیین و سرو کنید.

منبع: راه برترینها

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده